گزارش کارآموزي شيمي کاربردي درکارخانه ماکاروني زرين گل

گزارش کارآموزي شيمي کاربردي درکارخانه ماکاروني زرين گل


گزارش-کارآموزي-شيمي-کاربردي-درکارخانه-ماکاروني-زرين-گل
گزارش کارآموزي شيمي کاربردي درکارخانه ماکاروني زرين گل
فرمت فايل دانلودي: .rar
فرمت فايل اصلي: doc
تعداد صفحات: 140
حجم فايل: 1469
قيمت: : 3900 تومان

بخشي از متن:
شرکت صنايع غذايي زرين گل با هدف تامين انواع آرد مرغوب، ماکاروني، ورميشل، رشته آش، آرد و سبوس در سال 1371 تاسيس شده است. اين واحد صنعتي در جهت توليد محصولات با کيفيت مطلوب و افزايش سطح رضايت مشتريان و توسعه صنعت توليد آرد در داخل کشور و افزايش اعتماد و گرايش مشتريان به استفاده از محصولات استاندارد و دستيابي به استاندارد هاي ملي اقدام به استقرار سيستم کيفيت در چهار چوب اين نظام نامه نموده است . در اين راستا خط مشي کيفيت خود را به شرح ذيل اعلام مي دارد: ...
فهرست مطالب:
مقدمه
فصل اول: آشنايي کلي با مکان کارآموزي   
 تاريخچه    
خط مشي کيفيت    
سازماندهي و نمودار سازماني شرکت صنايع غذايي زرين گل   
کنترل فرآيند    
فصل دوم: تاريخچه گندم    
1-2 . تاريخچه گندم   
2-2 . گياه شناسي گندم   
3-2 . مشخصات فيزيکي دانه گندم   
4-2 . طبقه بندي گندم از نظر جنبه هاي صنعتي   
1-4-2 . گندم قرمز بهاره   
2-4-2 . گندم ديوروم و ديوروم قرمز   
3-4-2 . گندم سخت قرمز زمستانه   
4-4-2 . گندم نرم قرمز زمستانه   
5-4-2 . گندم سفيد ( سخت و نرم)   
6-4-2 . گندم مخلوط   
5-2 . عوامل فيزيکي موثر در کيفيت گندم   
1-5-2 . وزن حجمي يا وزن واحد حجم   
2-5-2 . وزن دانه   
3-5-2 . اندازه و شکل دانه   
4-5-2 . سختي دانه    
5-5-2 . زجاجيت   
6-5-2 . رنگ   
7-5-2 . دانه هاي سيب ديده   
8-5-2 . ناخالصي ها   
6-2 . بيماري هاي گندم   
1-6-2 . زنگ گندم   
2-6-2 . فوزاريوم گندم   
3-6-2 . سياهک   
4-6-2 . ناخنک   
5-6-2 . نماتد گندم   
7-2 . عوامل شيميايي موثر در کيفيت گندم   
1-7-2 . رطوبت   
2-7-2 . مقدار پروتئين   
3-7-2 . کيفيت پروتئين   
4-7-2 . اسيديته چربي   
8-2 . جنبه هاي صنعتي ترکيبات گندم   
1-8-2 . کربوهيدرات ها   
2-8-2 . گلوتن   
3-8-2 . چربي ها   
4-8-2 . پنتوزان ها   
5-8-2 . ساير قندها   
6-8-2 . آنزيم هاي گندم   
7-8-2 . مواد معدني گندم   
8-8-2 . ارزيابي حسي گندم    
9-2 . نگه داري گندم   
1-9-2 . سيلو هاي نگه داري گندم   
10-2 . نمونه برداري از گندم براي ارزيابي   
1-10-2 . آزمون نمونه ها    
فصل سوم: آسياب كردن   
مقدمه   
1-3 . مواد اوليه خام   
2-3 . مراحل تهيه   
3-3 . مراحل مختلف   
4-3 . شستشوي گندم   
5-3 .تميز كردن به روش خشك    
6-3 . الك جدا كننده   
7-3 . جدا كردن بذر علف هاي هرز     
8-3 . آسپيراتور   
9-3 . پوست گيري    
10-3 . آهن گير   
11-3 . شن گير    
12-3 . سيكلون ها    
13-3 . فرآيند آسياب كردن گندم   
14-3 . مواد افزودني به آرد     
15-3 . مخاطرات و پيشگيري از آن‌ها   
16-3 . مداواي بيماران خارش ناشي از حبوبات   
فصل چهارم: تکنولوژي توليد ماکاروني    
مقدمه   
1-4 . مواد اوليه ماکاروني   
1-1-4 . سمولينا    
2-1-4 . آب   
3-1-4 . تخم مرغ    
4-1-4 . مواد افزودني مجاز   
5-1-4 . نمک    
6-1-4 . السيتئين هيدروکلرايد   
7-1-4 . منو و دي گليسريد   
8-1-4 . بتا کاروتن     
9-1-4 . ويتامين C   
10-1-4 . ويتامين هاي گروه B   
2-4 . فرآيند توليد ماکاروني     
1-2-4 . روش غير پيوسته   
2-2-4 . مخلوط کردن اجزاء خمير   
3-2-4 . ورز دادن خمير    
4-2-4 . دستگاه رشته ساز   
5-2-4 . قالب هاي ماکاروني   
تميز کردن قالب ها و پرس ها   
6-2-4 . خشک کردن ماکاروني     
1-6-2-4 . گرمخانه هاي ماکاروني    
2-6-2-4 . سيستم گرمايش   
3-6-2-4 . فن ها   
4-6-2-4 . سيستم مکش رطوبت   
3-4 . روش هاي خشک کردن ماکاروني   
1-3-4 . تئوري هاي خشک کردن ماکاروني   
2-3-4 . نواقص ناشي از روش هاي خشک کردن    
4-4 . برش و بسته بندي ماکاروني   
5-4 . ويژگي هاي ماکاروني    
6-4 . ويژگي هاي پخت ماکاروني   
7-4 . کنترل کيفيت فرآورده نهايي   
1-7-4 . ترک خوردگي رشته هاي ماکاروني طي مرحله خشک کردن 
2-7-4 . کنترل PH    
3-7-4 . نشاسته در آب پخت    
4-7-4 . آزمون قوام رشته ها    
5-7-4 . انحناپذيري يا مقاومت به خمش   
6-7-4 . وجود لک   
7-7-4 . رنگ   
8-7-4 . ساير آزمون ها    
9-7-4 . ارزيابي حسي محصول نهايي    
فصل پنجم: پروسه توليد   
توزين غلات   
تخليه گندم   
انتقال و حمل غله   
معايب سيلوهاي فلزي   
سيلو و تجهيزات مورد استفاده در ذخيره سازي   
سيلوهاي فلزي   
پروسه توليد آرد   
عمليات بوجاري و تميز كردن گندم   
گندم هاي مصرفي و نا خالصي هاي آن ها   
ناخالصي ها و اثرات نامطلوب آنها    
بوجاري و تميز كردن گندم از ناخالصي ها   
دستگاههاي بوجاري و اصول کار آ نها    
عملکرد دستگاههاي شن گير   
متد کار    
عملکرد دستگاه پوست گير   
عمليات آسياب گندم   
الک کروپ   
والس   
فيلتراسيون   
سيستم قسمت الکترونيک فيلتر   
اختلاط آرد   
خلاصه پروسه توليد آرد   
پوستگير"بوجاري" والس    
 مواد اوليه ماکاروني   
سمولينا   
ويژگي هاي گندم ديوروم    
خط توليد   
انبار آرد    
اضافه کردن گلوتن   
اکسترودر   
قالب هاي ماکاروني و تميز کردن آنها   
گرمخانه   
خشک کردن ماکاروني هاي فرمي   
آزمون هاي کنترل کيفي   
عوامل موثر در کيفيت   
آزمون هاي کنترل کيفي مواد اوليه   
الک کردن آرد    
اندازه ذرات آرد    
آزمون کميت و کيفيت گلوتن   
آزمون تعيين گلوتن مرطوب    
آزمون تعيين مقدار گلوتن خشک   
آزمون رطوبت    
آزمون خاکستر و خاکستر غير محلول در اسيد   
آزمون هاي کنترل کيفي فرآورده نهايي   
آزمون پخت   
فصل ششم: آزمايش ها   
آزمايش اول   
آزمايش دوم   
آزمايش سوم   
آزمايش چهارم   
آزمايش پنجم   
آزمايش ششم  
روش اسپکتروفتومتري آهن  
فصل هفتم: شيمي در خدمت پخت و پز   
عمل پختن و آزاد شدن دي‌اکسيد کربن   
منوساکاريدها  
اليگوساکاريدها   
پلي‌ساکاريدها   
نشاسته  
گليکوژن   
سلولز  
فصل هشتم: MSDS
پتاسيم تيو سيانات  
پراکسيد هيدروژن   
اسيد کلريدريک 
فهرست منابع و ماخذ


دانلود فايلپرداخت با کليه کارتهاي عضو شتاب امکان پذير است.

نظرات کاربران
X
در صورت مشاهده مطالب مغایر با قوانین و شعونات اسلامی از بخش ارتباط با ما گزارش دهید تا سریعا حذف گردد